V letech 2010 – 2011 proběhla celková rekonstrukce sklepního hospodářství včetně technologie. Byla modernizována lisovna – nová nerezová šneková násypka na hrozny, pneumatický lis Wottle 5000, nerezové nádrže s možností regulace teploty a vinifikátor na výrobu červených vín o objemu 6000 l. V roce 2012 byl zakoupen vakuový lis na zpracování kalů o ploše 3 m2, který umožňuje oddělení pevných kalů od moštu či vína. Ve sklepech byly vyměněny staré dřevěné sudy (ponechaly se pouze zdravé sudy na ležení červených vín) za nové nerezové nádrže o objemech 1000 – 6000 l, část je z možností regulace teploty. Dále byl pořízen cross-flow filtr Romfil, soustava svíčkových filtrů Hobra k nové automatické plnící lince GAI, desinfekční jednotka CIP a etiketovačka GAI. Byl rekonstruován sklad na láhvová vína s možností řízení skladovací teploty, vína jsou skladována ve stohovatelných boxpaletách.
Hrozny jsou sbírány ručně a v nejkratší době dopraveny do sklepa, kde jsou ihned zpracovány moderním způsobem – používání enzymů, reduktivní odkalení moštů, ušlechtilé kvasinky, ošetřování plynnou sírou, cross-flow filtrace ihned po dokvašení, zrání v nerezových tancích bez přístupu vzduchu.